Знаю несколько каталогов и магазинов, в которых не один раз делали заказ. Больше всего удивил выбор на сайте производителя, где оптимальные условия заказа и более практичная ценовая политика. Последний заказ делали в Лиге Диванов, кухонный уголок выбрали легко и доставили в указанные сроки. Обмен и возврат также есть, но когда мебель выбираешь грамотно и учитываешь все нюансы, но такая функция как показатель профессионализма.
Добрий день. Я теж з Києва. І ось недавно купувала меблі у ванну кімнату. Тільки я по магазинам не ходила, замовляла через інтернет магазин https://mebli-zakaz.kiev.ua/vannaya .Мені сподобався у них асортимент, є з чого вибрати. Меблі красиві, я не стала брати окремо, а обрала все в одному стилі і кольорі, це був комплект для ванної кімнати: тумба під умивальник, дзеркало і пенал. Виглядає красиво, стильно, гармонійно і тепер у мене багато місць для моїх баночок у ванній кімнаті. На зображенні не сильно зрозуміло, що за меблі і як вони виглядають у живу. Тому я зв'язувалася з менеджером магазину Романом Наумовим який не тільки проконсультував, а й висилав фото вподобаних комплектів меблів на вайбер, ось його номер 050 156 9430, залишу на всякий випадок. Загалом без менежера, я б напевно не визначилася. Зараз меблі вже у нас встановлені у ванній. До якості претензій немає, як і до зовнішнього вигляду, тому сміливо їх раджу.